Category: DEFAULT

El Ball De La Civada - Various - Èxits De La Nova Cançó (Vinyl, LP)

22.10.2021 1 By Samulabar


1979
Label: Edigsa - SE-26 • Format: Vinyl LP, Compilation • Country: Spain • Genre: Jazz, Latin, Pop, Folk, World, & Country • Style: Nueva Cancion, Chanson, Folk
El Ball De La Civada - Various - Èxits De La Nova Cançó (Vinyl, LP)

El ball de la civada jo us el cantaré. El ball de la civada jo us el cantaré. El pare quan la sembrava feia així, feia així, se'n dava un truc al pit i se'n girava així: "Treballem, treballem, que la civada, que la civada treballem, treballem, que la civada guanyarem". El ball de la civada jo us el cantaré. El ball de la civada jo us el.

El ball de la civada (Popular catalana) Versión de Joan Manuel Serrat. El ball de la civada jo us el cantaré. El ball de la civada jo us el cantaré. El pare quan la sembrava feia així, feia així, se'n daba un truc al pit i se'n giraba així: "Treballem, treballem, que la civada, que la civada treballem, treballem, que la civada guanyarem".

Find many great new & used options and get the best deals for Various - Èxits De La Nova Cançó (LP, Comp) at the best online prices at eBay! Free delivery for many products!

 · El drama de la cançó el proporciona la mort de la seva estimada entre els seus braços per una bala enemiga. A partir d’aleshores al nostre heroi se li trenca el cor sempre que escolta el vent que remou les espigues de civada. El títol de la cançó és ple de sentit: els rebels irlandesos de duien les butxaques plenes de civada a fi.

Informació i lletra de la cançó El ball de la civada, de l'àlbum Antologia catalana () () de Joan Manuel Serrat a Viasona.


Vamos tan lentos - El Ser Humano - El Ser Humano (CD, Album) Tell Me Now 4. Chorus: And The Glory Of The Lord Shall Be Revealed - George Frideric Handel*, Arleen Auger, Anne