Category: DEFAULT

Кога ноќта станува ден - Various - Од другата страна (File, MP3)

22.10.2021 1 By Domuro


2015
Label: kritika.mk - 005 • Format: 13x, File MP3, Compilation • Country: Macedonia • Genre: Electronic, Rock, Classical • Style: Alternative Rock, Psychedelic Rock, Goth Rock, EBM, Post-Punk, Minimal, Modern Classical
Кога ноќта станува ден - Various - Од другата страна (File, MP3)

Плима и осека (морски мени) — растот и снижувањето на морското ниво предизвикано од заедничкото дејство на гравитационите сили на Месечината и Сонцето и вртењето на Земјted Reading Time: 10 mins.

 · Кога станува збор за миење садови, честопати имаме голема главоболка од покрупните, како што се големите тенџериња и тави, особено кога во нив гори храна.

Кога станува збор за работа, ситуацијата ќе се промени доста често. Без разлика што правите, обидете се да се прилагодите на околината, но до степен што ви одговара.

 · "Другата страна" с Йозджан Дениз ("Част от мен"), Мерием Узерли ("Великолепният век") и Аслъ Енвер ("Мечтатели") започва скоро.

Една од ретките книги кои се занимаваат со начинот на кој сме спиеле во минатото е „При крајот на денот: ноќта во минатото“ (Аt Day's Close: A Night in .


ソンコ・マージュ* - 魚眠洞ライブ [Así Canta Sonko Mayu] (Vinyl, LP) My Turn - Glasses Malone - Beach Cruiser (CD, Album) Lover Come Back To Me - Erroll Garner - One World Concert (Vinyl)