Category: DEFAULT

Päivä Kerrallaan - Lastulevykauppias - Epikriisi (CD, Album)

22.10.2021 3 By Dura


2008
Label: Not On Label - LASTULEVY001 • Format: CD Album • Country: Finland • Genre: Rock •
Päivä Kerrallaan - Lastulevykauppias - Epikriisi (CD, Album)

 · Oli rankkaa varsinkin aluksi kun toinen oli niin väsynyt ja huonossa kunnossa, etkä itse voi tehdä mitään. Taas oli niin äärettömän avuton olo. Parhaani mukaan yritin hoitaa lapset, kodin ja pitää paketin kasassa. Huoli jyskytti takaraivossa. Päivä kerrallaan Estimated Reading Time: 9 mins.

 · Päivä kerrallaan. Näin se vaan on tällä hetkellä, että päivä kerrallaan mennään eteenpäin tätä elämää. En uskalla suunnitella suuria enkä paljon pieniäkään. Jos ja kun menen johonkin, aina ajattelen että onhan siellä sitten sairaala lähellä. Tarpeeksi monta kertaa on tämän asian takia ambulanssilla kiidätetty Estimated Reading Time: 1 min.

Hautojen hoitaminen ja kynttilöiden vieminen, kuolleiden muistaminen ja pitäminen osana yhteisöä muistoina tuo seesteistä rauhaa: ei niinkään surua, vihaa tai katkeruutta kuoleman edessä, vaan hiljaista hyväksyntää, elämän kaaren piirtämistä ja rajallisuuden ymmärtämistä. Kaikella on aikansa, päivä vaan ja hetki kerrallaan.

rolls & kotipizza ma-to pe la su matkahuolto: ma-to

Suomen koiratarhatehdas VANTAA Taivaltie 4 Vantaa [email protected] puh.


Inspector Marais Джанни Родари* - Приключения Чиполлино (Vinyl) Mon Fils Est Un Indien - Pierre-Jean Vaillard - 1 (Vinyl)